AANPAK
AANPAK

Je hebt de eerste en belangrijkste stap al gezet door op deze pagina te kijken. Bij Okee Mama kun je terecht met je zorgen, je angsten en je verhaal. Lees hieronder hoe.

Intake & behandelplan

In het eerste gesprek is er alle ruimte voor kennismaking. Soms loopt een zwangerschap, bevalling of de eerste periode met je kindje heel anders dan je had gehoopt. We praten over waar jij mee worstelt en hoe je dit anders zou willen. We bespreken een plan van aanpak zodat je wordt geholpen op een manier die bij je past. Na het eerste gesprek maken we afspraken om elkaar op regelmatige basis te zien. Als je een verslag wilt ontvangen van het plan van aanpak is dat mogelijk.

Wil je weten welke therapie en behandeling mogelijk zijn? Kijk dan hier

Ook voor partners

Wil je dat je partner actief betrokken wordt bij de behandeling? Dat is geen probleem.

Tarieven en informatie

Marjolein is aangesloten bij de beroepsvereniging NFG en koepelvereniging RBCZ. Gedeeltelijke vergoeding van de behandeling is daardoor vaak mogelijk vanuit de aanvullende verzekering.

Kijk voor meer informatie op de website van NFG.

  • Intakegesprek: € 100,-  (60 minuten)
  • Verslaglegging: € 85,-
  • Behandelsessie: € 100,-  (60 minuten)
  • Contact/overleg derden: € 25,- (15 minuten)

Start: Er is momenteel een wachttijd van ongeveer een maand.

Vanaf januari 2024 zullen er andere tarieven en vergoedingen gelden. Het behandelaanbod van Praktijk Okee zal dan onderdeel zijn van Praktijk Imares in Bilthoven. Voor meer informatie zie: https://praktijkimares.nl/tarieven-en-vergoedingen

Lopende behandeltrajecten bij Praktijk Okee, kunnen vanaf januari gewoon voorgezet worden bij Marjolein, maar dan wel op het nieuwe praktijkadres in Bilthoven (Planetenbaan 1). Voor deze trajecten zal een apart overgangstarief gelden per 1-1-2024.

Het is Okee Mama

  • Direct een afspraak
  • Een korte wachttijd
  • Persoonlijk en warm
  • Alle ruimte voor jouw verhaal

 

 
OKEE MAMA
Wilhelminalaan 24
3701 BK Zeist


T: +31 6 44 300 294
E: praktijkokemama@gmail.com
KvK: 24493616